Archief

vrijdag 30 september 2011

John Crombez en zijn rode broeders moeten hand in eigen boezem stekenJohn Crombez wil Jean Luc Dehaene naar het Vlaams Parlement roepen om uitleg te geven bij het debacle rond Dexia.

We vragen John Crombez om meteen ook zijn rode broeder Patrick Janssens, burgemeester van Antwerpen, en bestuurder van Dexia samen met burgemeester Jean Vandecasteele, burgemeester van Oostende en bestuurder van de Gemeentelijke Holding nv(hoofdaandeelhouder van Dexia) ter orde te roepen.

Jean Marie Dedecker: “John Crombez - de Castro van Oostende - speelt een politiek spelletje. De sp.a. en zijn fractie zijn perfect op de hoogte van het reilen en zeilen binnen Dexia en de Gemeentelijke Holding, meer nog hun sp.a. – bestuurders zijn medeverantwoordelijk voor de huidige problemen in Dexia en de Gemeentelijke Holding.”

Jean Luc Dehaene liet gesteund door Van Rompuy weten niet in te gaan op het verzoek. Ik ben benieuwd of John Crombez nu Patrick Janssens  en Jean Vandecasteele zal convoceren in het Vlaams Parlement voor verdere uitleg.

Jean Marie Dedecker: “De sp.a moet niet blauw van woede hoog van de toren blazen, maar rood van schaamte in eigen boezem kijken.”
Jean Marie Dedecker

1 opmerking:

  1. Ik ben mevrouw Mavis L. Wanczyk, een klerk in de verpleegafdeling van het Mercy Medical Center in het voorjaarsveld, de winnaar van $ 758.700.000 dollar in de Powerball Lottery Jackpot als de grootste prijs van een loterij in de geschiedenis van de VS, ik heb gewonnen deze loterij op 23 augustus 2017 Ik had nooit gedacht dat ik een getuigenis met zoveel vreugde in mijn hart zal delen, dat er jaren voorbij zijn gegaan zonder een vruchtbare beloning voor het dagelijks spelen van de loterij, ik heb veel uitgegeven aan tips over hoe de loterij te winnen, maar toen ik Great DR ULTIMATE tegenkwam, weet ik nu dat ik gezegend ben, met zijn voodoo-krachten onthul ik de geluksgetallen om de loterij te bereiken vóór de trekkingsdatum, zie bewijs hieronder; https://www.theguardian.com/us-news/2017/aug/24/massachusetts-powerball-jackpot-758-million-lottery je kunt ook contact opnemen met zijn persoonlijke | Email; (ultimatespellcaster21@gmail.com) of whatsapp ( +13252619144} hij zal je zeker helpen om elke vorm van loterij te winnen

    Oprecht,
    Wanczyk Mavis

    BeantwoordenVerwijderen