Archief

dinsdag 6 september 2011

Hoofddoek of blinddoek!!!!Plots hebben justitie en de perslui de misbruiken en de kostprijs van de migratie ontdekt.
Sommige politici hebben nochtans de alarmbel geluid. Ze werden toen verweten voor populist en racist.

P.48 in het boek Hoofddoek of blinddoek – De migratie ontsluierd geschreven in 2009 door Jean Marie Dedecker.

De sociale zekerheid oplichten is een nationale sport, zelfs met medewerking van de vakbond. Een medewerker van het Limburgse ABVV bezorgde 70 Turken een werkloosheidsuitkering zonder dat ze één dag hadden gewerkt. Het – socialistisch –  systeem is eenvoudig : een Turkse migrant die verklaart dat hij in zijn thuisland heeft gewerkt kan al na één dag arbeid een werkloosheidsuitkering aanvragen. Blanco arbeidsbewijzen werden in ons land met medewerking van de socialistische vakbond ingevuld en onze Turk werkte dan vervolgens één nepdag in een snackbar. Bingo. De RVA als Grand Bazar. Een Belg van 39 jaar oud daarentegen moet 468 dagen in loondienst gewerkt hebben gedurende zevenentwintig maanden voorafgaand aan zijn aanvraag om voor stempelgeld in aanmerking te komen. Een zelfstandige die gedurende 20 jaar zijn verplichte kwartaalbijdragen van minimum 607,54 euro heeft betaald is veroordeeld tot de bedelstaf als hij failliet gaat. Geen werkloosheidsvergoeding, geen leefloon. Het armoederisicopercentage bij zelfstandigen bedraagt daarom ook tien procent tegenover drie procent bij werknemers.


Pagina 80  in het boek Hoofddoek of blinddoek – De migratie ontsluierd geschreven in 2009 door Jean Marie Dedecker.

 Volgens een studie van het Nederlandse Centraal Planbureau (CPB)76 kost een gemiddelde niet-westerse immigrant die op zijn 25ste Nederland binnenkomt, gedurende de rest van zijn leven per verblijfsjaar ruwweg 3400 euro.77 Dit is het gevolg van een geringere bijdrage in belastingen en premies dan gemiddeld, en een bovengemiddeld gebruik van sociale voorzieningen. Dit slaat enkel op de ‘verzorgingsstaatkosten’ zoals uitkeringen, pensioenen, ziekenzorg ... Die bedragen per jaar 6,1 miljard euro voor niet-westerse allochtonen. Daarnaast zijn er nog de ‘departementale kosten’, die werden berekend met de miljoenennota (begroting van 2009). Zo wordt bijvoorbeeld 1,5 miljard euro op het budget van Justitie (5,7 miljard euro) aangerekend voor niet-westerse allochtonen en 0,5 miljard voor Jeugd en Gezin. Alles bij elkaar komt men op een jaarlijkse kostprijs van 6,6 miljard euro of 3700 euro per persoon. De optelsom van de ‘verzorgingsstaatkosten’ en de ‘departementale kosten’ levert een jaarlijkse kostprijs op van 12,7 miljard euro voor de niet-westerse immigratie. Dit is 2,2 procent van het Nederlandse nationale inkomen en 5 procent van wat de overheid in 2009 uitgeeft. Men berekende ook dat de niet-westerse immigratie tot op heden 216,4 miljard euro heeft gekost aan de Nederlandse samenleving. Wat de Nederlandse journalist Syp Wynia doet besluiten78: ‘Het land is er dan misschien kleurrijker van geworden, maar ook voller, minder groen en per saldo armer dan het geweest zou zijn zonder de immigratie uit andere continenten.’Als we de Nederlandse situatie even doortrekken naar ons landje, en dat is niet fictief want het pamperbeleid onder de Moerdijk is groter dan erboven, dan betekent dit dat het migratiebeleid voor niet-westerse allochtonen 7,67 miljard euro per jaar kost. Dit is 2,2 procent van ons BNP. Kortom, de immigratie kost ons jaarlijks miljarden.

Er is nog studie- en leeswerk aan de winkel voor wereldvreemde rechters die onze staat veroordelen tot dwangsommen van 30.000 euro per dag wegens het niet geven van fatsoenlijk onderdak aan asielzoekers of voor letseladvocaten die een derde van ons pro Deo budget opsouperen voor migratie –en asielzoekers.

Jean Marie Dedecker.

4 opmerkingen:

 1. Wat is het verschil tussen een westerse en een niet westerse migrant? Waarom zouden roemenen en bulgaren goedkoper zijn?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Waarom mag mijn filippijnse vrouw niet in het land? Ik heb getekend dat ik alle kosten op mij neem en heb daarvoor mijn solvabiliteit moeten bewijzen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. aldje getrouwd ben, dan is dat toch geen probleem?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Au lieu de tacler les francophones à cause des socialistes, je vous signale que vous avez aussi des socialo-traitre en flandre qui laissent les tribunaux islamistes se développer.
  Ne faudrait-il pas s'associer contre tous les socialo-collabo et les islamistes au lieu de se foutre sur la gueule entre francophones et néerlandophones?
  http://bruxellesmabelle.wordpress.com/2011/09/10/sharia4belgium-ouvre-un-tribunal-islamique-a-anvers/

  BeantwoordenVerwijderen