Archief

maandag 19 september 2011

Het helpt om aan de ziekte van Alzheimer te lijden als je op de VRT politieseries wil bekijken.
Frost heeft al zijn moordonderzoeken op Canvas op zaterdagavond al twee keer opgelost, en verhuist nu voor de derde serie herhalingen naar Eén op vrijdagavond. Lewis zuivert op zaterdagavond Oxford voor de tweede maal van criminele professoren en in Silent Witness mogen ze daarna ook dezelfde lijken voor de tweede keer opensnijden. Het is spannend op de VRT om naar dergelijke kwaliteitsvolle crimi’s te kijken. Ofwel nemen ze de kijker voor een randdebiel ofwel denken ze dat de modale Vlaming aan geheugenverlies lijdt. Voor Witse is het nog straffer. Als je de trailer van de aflevering gezien hebt ken je de dader al.
Waarom heeft de VRT een derde zender nodig als ze er nog niet één kunnen vullen?

2 opmerkingen:

  1. of je moet een goudvis zijn... die onthoudt ook maar 3 seconden... ik heb de mijne al voor de TV gezet.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben mevrouw Mavis L. Wanczyk, een klerk in de verpleegafdeling van het Mercy Medical Center in het voorjaarsveld, de winnaar van $ 758.700.000 dollar in de Powerball Lottery Jackpot als de grootste prijs van een loterij in de geschiedenis van de VS, ik heb gewonnen deze loterij op 23 augustus 2017 Ik had nooit gedacht dat ik een getuigenis met zoveel vreugde in mijn hart zal delen, dat er jaren voorbij zijn gegaan zonder een vruchtbare beloning voor het dagelijks spelen van de loterij, ik heb veel uitgegeven aan tips over hoe de loterij te winnen, maar toen ik Great DR ULTIMATE tegenkwam, weet ik nu dat ik gezegend ben, met zijn voodoo-krachten onthul ik de geluksgetallen om de loterij te bereiken vóór de trekkingsdatum, zie bewijs hieronder; https://www.theguardian.com/us-news/2017/aug/24/massachusetts-powerball-jackpot-758-million-lottery je kunt ook contact opnemen met zijn persoonlijke | Email; (ultimatespellcaster21@gmail.com) of whatsapp ( +13252619144} hij zal je zeker helpen om elke vorm van loterij te winnen

    Oprecht,
    Wanczyk Mavis

    BeantwoordenVerwijderen