Archief

zondag 11 september 2011

De shariarechtbank brengt het Goddelijke Monster naar Antwerpen.In Antwerpen heeft de radicale moslimgroepering Sharia4Belgium een shariarechtbank geopend. Dit juridisch goddelijk monster wordt toegejuicht door diversiteitschepen en voormalig voorzitter van het OCMW van Antwerpen Monica De Coninck (sp.a) omdat deze soepjurken i.p.v. zwarte en witte befjes uitspraak kunnen doen over bijvoorbeeld huwelijksrecht en echtscheidingsproblemen.

Discriminatie als norm

Jean-Marie Dedecker, voorzitter LDD:  “Een kleine greep uit de shariarechtspraak van dit soort zeloten zou in principe de ogen moeten openen voor onze rode suffragette, vooraleer ‘de islam ze definitief sluit’. Volgens de sharia kan een vrouw die wordt verkracht,worden gestraft voor overspel als ze geen vier getuigen à decharge kan aanvoeren ter ontlasting. Vier mannen in je slaapkamer vinden om een kwartet van verklikkers te vormen is geen sinecure. De getuigenis van een vrouw is de helft waard van die van een man. Bij overspel mag ze zelf nooit getuigen. Wie geen moslim is,kan volgens de sharia geen getuige à charge zijn tegen een moslim. Bijgevolg als er geen moslims getuige zijn van de misdaad kan de misdadiger vrijuit gaan.”

Het is de shariarechter niet om de waarheid te doen maar om de superioriteit van de Islam en de heerschappij van de man.  De goddelijke gebods- en verbodstheorie van de heilige sprookjesboeken als basis gebruiken voor rigide rechtspraak is juridische onzin. Een kruisiging van het intellect en van de verlichting.

De voordelen

Jean-Marie Dedecker: “Er zijn  toch enkele voordelen aan de sharia: recidivisten van diefstal zijn gemakkelijk te herkennen, ze lopen rond met een afgehakte hand . Het kan de straatcriminaliteit in Antwerpen met zeker  de helft verminderen. Ook het parlement mag afgeschaft als wetgevende kamer. shariawetten zijn Gods wetten. Daar mag geen mensenhand aan tornen. Dit scheelt een slok op de borrel voor de begroting en we zijn eindelijk van  de politici verlost.


Jean Marie DEDECKER

2 opmerkingen:

 1. They are taking over and and pretty soon there will be a new Muslim city and who knows later a Muslim state. Two factions fight in Belgium, and as saying goes "when two dogs fight over a bone a third one will steal the bone. Onze Lieve Vrouw basiliek zal de de Belgishe Hagia Sofia worden. Belgie was mijn vaderland voor ik Amerikaan werd, waar we onze problemen hebben met The Tea party ( ultra conservatieven die well graag een kristen Sharia Wet willen opstellen ) Remember the Duke of Alba, religie is meer en meer radikaal muslim of kristen, Armagedon gaat komen. good luck

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoelang sluiten we nog onze ogen voor deze mensonterende praktijken. Alles onder het mom van vrijheid van godsdienst.
  Kijkend en handelend vanuit onze eigen waarde en normen die in zijn totaliteit niet aansluiten bij organisaties als de deze. Daar waar van evolutie geen sprake is is er ruimte om de mens te vernederen, te onteren, te onderdrukken.
  Mensenrechten worden gehandhaafd daar waar het een onderdeel van de cultuur is. Onderdrukking en angst wordt daar in stand gehouden waar ruimte is voor onwetendheid. Daar waar de ontwikkeling van de mensheid heeft stilgestaan, daar waar wreedheden en het gebrek aan respect voor de vrouw niet gecorrigeerd mogen worden houdt angst angst in stand. En dit alles in de naam van god...

  How long we close our eyes yet for these degrading practices. Everything under the guise of freedom of religion. Looking and acting from our own value and standards which is in total contrast with organizations like this one.
  And all of this happened in the name of god...

  BeantwoordenVerwijderen