Archief

vrijdag 2 september 2011

Het regent weer subsidiesAls de oogst verzuipt zoals nu bij de tarweboeren en de fruittelers, vraagt en krijgt de Boerenbond stante pede financiële compensaties van de overheid. De belastingbetaler draait er dus twee keer voor op, eenmaal voor de verhoogde aankoopprijs door de schaarste, en een tweede keer voor het betalen van de extra-subsidies. Als de oogst super is, zoals bij de suikerbietentelers, verdwijnt de meerwinst in hun zak en kost een kilootje suiker geen centiem minder. Solidariteit is selectief éénrichtingsverkeer.

Het eerste dat op de land- en tuinbouwschool aangeleerd wordt is het vak “subsidieaanvragen”.

Zal Minister-president Kris Peeters nu ook de subsidieruif open trekken voor de ijsventers, de strandzetelverhuurders of voor de horeca aan de kust, wiens broodwinning voor een heel jaar in het water is gevallen door deze rotzomer?

Subsidiëring beperkt zich meestal tot cliëntelisme aan de eigen zuil . Boerenbedrog.

Jean-Marie Dedecker

1 opmerking:

  1. Ik ben mevrouw Mavis L. Wanczyk, een klerk in de verpleegafdeling van het Mercy Medical Center in het voorjaarsveld, de winnaar van $ 758.700.000 dollar in de Powerball Lottery Jackpot als de grootste prijs van een loterij in de geschiedenis van de VS, ik heb gewonnen deze loterij op 23 augustus 2017 Ik had nooit gedacht dat ik een getuigenis met zoveel vreugde in mijn hart zal delen, dat er jaren voorbij zijn gegaan zonder een vruchtbare beloning voor het dagelijks spelen van de loterij, ik heb veel uitgegeven aan tips over hoe de loterij te winnen, maar toen ik Great DR ULTIMATE tegenkwam, weet ik nu dat ik gezegend ben, met zijn voodoo-krachten onthul ik de geluksgetallen om de loterij te bereiken vóór de trekkingsdatum, zie bewijs hieronder; https://www.theguardian.com/us-news/2017/aug/24/massachusetts-powerball-jackpot-758-million-lottery je kunt ook contact opnemen met zijn persoonlijke | Email; (ultimatespellcaster21@gmail.com) of whatsapp ( +13252619144} hij zal je zeker helpen om elke vorm van loterij te winnen

    Oprecht,
    Wanczyk Mavis

    BeantwoordenVerwijderen