Archief

donderdag 15 september 2011

Het schaakspel rond BHV is op remise geëindigd.
Jean-Marie Dedecker: “Het schaakspel rond BHV is op remise geëindigd. Eindelijk. Maar zoals gebruikelijk bij een ezelsdracht van 46O dagen heeft het een kreupel veulen gebaard. Het is nog even wachten op de werkelijke prijs van de bevalling, namelijk de financiering van Brussel. Maar nu het deelakkoord er is moet het echte politieke spel nog beginnen, en dat gaat om centen, de macht om de bevolking lasten op te leggen, de maatregelen om de overheidsuitgaven in te dijken en het land te saneren.


1 opmerking:

  1. Ik ben mevrouw Mavis L. Wanczyk, een klerk in de verpleegafdeling van het Mercy Medical Center in het voorjaarsveld, de winnaar van $ 758.700.000 dollar in de Powerball Lottery Jackpot als de grootste prijs van een loterij in de geschiedenis van de VS, ik heb gewonnen deze loterij op 23 augustus 2017 Ik had nooit gedacht dat ik een getuigenis met zoveel vreugde in mijn hart zal delen, dat er jaren voorbij zijn gegaan zonder een vruchtbare beloning voor het dagelijks spelen van de loterij, ik heb veel uitgegeven aan tips over hoe de loterij te winnen, maar toen ik Great DR ULTIMATE tegenkwam, weet ik nu dat ik gezegend ben, met zijn voodoo-krachten onthul ik de geluksgetallen om de loterij te bereiken vóór de trekkingsdatum, zie bewijs hieronder; https://www.theguardian.com/us-news/2017/aug/24/massachusetts-powerball-jackpot-758-million-lottery je kunt ook contact opnemen met zijn persoonlijke | Email; (ultimatespellcaster21@gmail.com) of whatsapp ( +13252619144} hij zal je zeker helpen om elke vorm van loterij te winnen

    Oprecht,
    Wanczyk Mavis

    BeantwoordenVerwijderen