Archief

zaterdag 25 september 2010

Waarom moet het deksel op het kursaalpotje blijven?


Voor de tweede maal in amper enkele maanden tijd weigert een Oostends schepen te antwoorden op de vragen van oppositielid Jean Marie Dedecker.

Op de agenda stond onder meer de bespreking van de jaarrekening van AGSO en de dochteronderneming EKO, kortom het kursaaldossier. Toen Jean Marie Dedecker vroeg waarom het verlies opgelopen is tot circa 12 miljoen euro, waarom de schulden door het dak van het Kursaal springen en de leningen niet kunnen afbetaald worden, (de Kursaal heeft bvb 4,2 miljoen euro openstaande facturen aan leveranciers) bleef Veulemans het antwoord schuldig. Ofwel kan ze niet ofwel wil ze niet. In het eerste geval is ze ombekwaam (de jaarrekening werd immers nog maar een goeie maand geleden door haar goedgekeurd),in het tweede geval fnuikt ze de democratie en/of heeft ze duidelijk iets te verbergen.

Jean Marie Dedecker: “Ik vrees vooral voor een nieuw vismijndebacle waarbij de Oostendenaar terug moet opdraaien voor de miljoenen euro’s die deze coalitie in zee gooit door haar wanbeleid. Op de volgende gemeenteraad beloof ik u een technisch hoogstaand debat die het Grieks drama, die de uitbating van EKO is, zal blootleggen.”

WORDT VERVOLGD! Veulemans mag nu haar huiswerk maken… als ze het kan!

Jean Marie Dedecker

Geen opmerkingen:

Een reactie posten