Archief

woensdag 22 september 2010

Beter gekwetst door een waarheid dan getroost door een leugen


Sorry, pas terug van even weggeweest.

Voor al diegenen die “geen stap in de beschaving hebben overgeslaan” en hun mond wassen met zeep als ze praten over een pedofiele bisschop die zich “vergrepen” heeft aan een vijfjarige dreumes.
Voor de protestantse of katholieke bijbelexegeten,Matheus 18,6:

“ Maar als iemand een van deze kleinen die in mij geloven, van de rechte weg afbrengt – het zou beter voor hem zijn als hij met een molensteen om zijn nek verdronk in de diepste zee."

Voor de rest van de politiek correcte hoek, het relaas van een dokter op zending voor ontwikkelingshulp(Guy Declerck HLN 20 september2010):
Over de veel te lieve reactie van Senator Jean-Marie Dedecker,

Het wordt stilaan tijd dat enkele artsen en beter nog chirurgen, opstaan. Het kan daarom interessant zijn om mijn onderstaande en destijdse ervaring te publiceren:

"In een ver verleden en in kader van ontwikkelingshulp in Centraal Amerika had ik, als chirug op een ‘spoedgevallendienst’, ook een paar ervaringen met heelkundig ‘oplapwerk’ nadat pedofiele daders ‘bewerkt’ werden nadat ze jonge weerloze kinderen oraal en/of anaal en/of Vagina hadden gemolesteerd. Ik heb (nog) geen ervaring in de naverzorging na een sessie bakstenen. Wel diende ik ’s nachts op te staan voor de wegname van pedofielgerichte geslachtsdelen na eerdere verbranding ervan. Ik kan u garanderen, waarde heer Senator, dat er van verdorven ‘ hete geilheid’ geen sprake meer kon zijn."

Zo hoor je het ook eens van een ander.

Jean-Marie Dedecker

Geen opmerkingen:

Een reactie posten