Archief

dinsdag 2 november 2010

Halloween op Allerheiligen


Eventjes de kranten doorgenomen op dinsdag 2 november. De dodenwake van Allerheiligen staat er afgedrukt met bloeddoordrenkte inkt. Een greep uit het aanbod. Vijftig christenen gedood in een kerk in Bagdad door islamfundi’s. De priester werd aan zijn altaar afgemaakt met een nekschot. Iraniër Kianoush Doraiam snijdt zijn Vlaamse vriendin de keel over op een rotonde in Sint-Truiden. De familie van de Turkse broers Ugur en Suleyman, die in Meulebeke op straat door een andere Turkse man neergeschoten werden krijgen geen toestemming van de onderzoeksrechter om de lichamen naar Turkeye over te brengen. Chirojongens in Zelzate in ware commandostijl overvallen met ijzeren staven, baseballknuppels, messen en flessen door een bende allochtonen. Senioren gemarteld in Wondelgem voor 50 euro…

Links asielbeleid als alibi.

Gisteren,1 november had ik op boekenbeurs een debat met Selahattin Koçak (sp.a) en Kathleen Van Brempt(sp.a) over de toetreding van Turkije tot de Europese Unie. Dat amper 5 % van het Turkse grondgebied in Europa ligt en de rest in Azië. Dat het gemiddelde inkomen er op 20% ligt van dat van de EU. Dat 60 miljard euro landbouwsubsidies niet zullen volstaan om ook de Turkse boeren erbij te nemen. Dat Koerden en andere minderheden er gediscrimineerd worden. Daar ligt de burger hier niet wakker van. Wat hen wel verontrust is het “Probleem waaraan iedereen denkt, maar niemand over spreekt.” Men heeft de achterdeur van Fort Europa opengezet waardoor kanslozen vanuit alle hoeken van de wereld toestromen, waardoor enorme maatschappelijke spanningen ontstaan en waardoor extreem geweld onze samenleving binnensijpelt. Negen op de tien asielzoekers komt Europa binnen via de Turkse grens met Griekenland. Politieke correctheid en multiculturalisme veroorzaken een sociale apartheid waarin achterstand wordt bestendigd en jeugdbendes de baas zijn op straat. De instroom van armoede en criminaliteit met als alibi de asielprocedure die in stand wordt gehouden door linkse sinterklazen en schijnliberalen met de medewerking van wereldvreemde rechters . De burger wil dan ook zijn voordeur gesloten houden. Van zoveel multiculturaliteit kookt de tolerantiegrens over.

Nederlands Gezond-verstandakkoord.

Gelukkig lees ik ook wat Nederlandse kranten. De Telegraaf kopte dit weekend op zijn voorpagina: “ Het roer gaat om”. Waarvan ik u volgende quote niet wil onthouden: ‘VVD, CDA en PVV hebben een gezond-verstandakkoord gesloten. Terug naar de basis, weg met de linkse hobby's, de burger weer centraal, hakken in subsidies, het mes in de publieke omroep, meer veiligheid, meer ruimte voor ondernemerschap, een stop op immigratie en eigen verantwoordelijkheid voor integratie.
Zoveel moed hebben onze BHV-onderhandelaars nog niet. Ze spinnen liever garen in hun eigen communautaire kattenbak.

Jean Marie Dedecker

Geen opmerkingen:

Een reactie posten