Archief

donderdag 28 juni 2012

Voorstel van Jean Marie Dedecker voor reclame op taxi goedgekeurd.Op de gemeenteraad van 25 november 2011 voegde Jean Marie Dedecker een agendapunt toe met de vraag voor het schrappen van artikel 6 paragraaf 1 van de politieverordening betreffende taxidiensten. Waardoor taxi’s reclame konden voeren op hun voertuigen.

De burgemeester verklaarde zich ter zitting niet voor of tegen het voorstel maar steunde op een schrijven van de taxibond, bij monde van Barbara Goderis, waaruit zou blijken dat de sector tegen dit voorstel was. Desalniettemin kreeg schepen Arne Deblauwe de opdracht om de taxisector te bevragen en daarover verslag uit te brengen.

Jean Marie Dedecker“ wij kenden het standpunt van de taxibedrijven al. En zelfs tot op vandaag  blijkt dat er, met uitzondering van Barbara Goderis, geen enkel taxichaffeur te vinden is die tegen dit voorstel is, een stelling die we reeds op de gemeenteraadszitting van 25 november 2011 verdedigden. Ook de Nationale Groepering van ondernemingen met Taxi en Locatievoertuigen met chauffeur -, de GTL, was bij monde van Secretaris –generaal Steenberghe bijzonder opgetogen met mijn voorstel en initiatief  en sprak de hoop uit dat Stad Oostende als innoverende en progressief denkende stad het voorbeeld zal geven aan gans Vlaanderen..”

Schepen Deblauwe had 6 maanden nodig om tot dezelfde conclusie te komen, waarvoor wij 1 dag nodig hadden. Snel en efficiƫnt bestuur is hem duidelijk ontgaan.

Jean Marie Dedecker

Geen opmerkingen:

Een reactie posten