Archief

donderdag 28 juni 2012

Ulla Werbrouck duwt lijst ‘Samen voor Lendelede’Vlaams parlementslid Ulla Werbrouck zal bij de gemeenteraadsverkiezingen de lijst ‘Samen voor Lendelede’ duwen. De lijst ‘Samen voor Lendelede’ wil de kiezer een democratisch alternatief bieden voor het huidige verschaalde politieke landschap waarbij één enkele partij de meerderheid vormt. ‘Samen voor Lendelede’ wil geen ander Lendelede, maar een Lendelede dat anders wordt bestuurd.

De lijst ‘Samen voor Lendelede’ wil de kiezer een democratisch alternatief bieden voor het huidige verschaalde politieke landschap waarbij één enkele partij de meerderheid vormt.

Ulla Werbrouck: “’Samen voor Lendelede’ is een positief project dat bruggen wil bouwen over de enge partijpolitieke grenzen heen. ‘Samen voor Lendelede’ is dan ook een ‘open lijst’ die doelbewust de gemeentebelangen laat primeren op de enge partijpolitieke belangen. Hoewel het vanuit democratisch oogpunt nooit te verkiezen is dat een gemeente door één partij wordt bestuurd is dit nieuwe initiatief niet gericht tegen de huidige meerderheidspartij of tegen welke partij dan ook. Onze ambitie bestaat er enkel in, om in de toekomst, op een democratische manier, SAMEN de prioriteiten voor Lendelede te kunnen bepalen.”

Ulla Werbrouck vat de krachtlijnen van ‘Samen voor Lendelede’ als volgt samen: “Wij willen Lendelede besturen met een hart en dit SAMEN met de bevolking. ‘Samen voor Lendelede’ wil daartoe de bevolking zo actief mogelijk bij het beleid betrekken via debatavonden, inspraakvergadering en eventueel zelfs via gemeentelijke referenda. Gezonde gemeentefinanciën zijn het uitgangspunt voor het warme participatieve beleid dat ‘Samen voor Lendelede’ wil voeren. ‘Samen voor Lendelede’ wil geen ander Lendelede, maar een Lendelede dat anders wordt bestuurd. Wij willen ons voluit en constructief engageren voor een Lendelede waar het aangenaam is om SAMEN te leven, te werken, te sporten, te genieten, …”

Ulla Werbrouck duwt de lijst ‘Samen voor Lendelede’

Ulla Werbrouck: “Als lijstduwer zet ik voluit mijn schouders onder de lijst ‘Samen voor Lendelede’. Indien op 14 oktober de kiezer mij mandateert, zal ik mijn gemeentelijk mandaat met volle overgave opnemen. Mijn parlementair mandaat vormt hierbij een ideale hefboom om ook in de toekomst de noden van onze kleine gemeente in Brussel te kunnen blijven behartigen.”

Geen opmerkingen:

Een reactie posten