Archief

zondag 1 maart 2020

Aalst carnaval: in principekwesties wordt overdrijving altijd de regel'Het recht om met iets te lachen markeert de scheidingslijn tussen een beschaafde en een barbaarse samenleving', schrijft Jean-Marie Dedecker nu het stof gaan liggen is na Aalst Carnaval.

We hebben Zwarte Piet vermoord en hem vervangen door een roedel bleekscheten met roetsmeren. Kerstmarkten werden winterfeesten, en in een basisschool in het Nederlandse Zevenaar werd het woord carnaval nu ook vervangen door "verkleedfeest", want het heidense carnaval is volgens verbindende scherpsslijpers historisch gezien de christelijke hedonistische uitlaatklep voor het begin van de vasten. 'Omdat carnaval van oudsher een katholiek feest is, past de naam niet bij de openbare school', klinkt het.

Humoristen en racismebestrijders moeten vandaag in tijden van carnaval op hun tenen lopen en de randen van hun teennagels uitkuisen. Vorig jaar werd er in Aalst van een mug een olifant gemaakt en afgelopen zondag stond het beest in de kamer en de porseleinkast. In principekwesties wordt overdrijving altijd de regel.
Aalst carnaval: in principekwesties wordt overdrijving altijd de regel
De zeloten van de Joods-zionistische gemeenschap riepen op om een chelem - een joodse fatwa - tegen de Aalsterse zotskappen uit te spreken, en de Israëlische minister van Buitenlandse Zaken Yisrael Katz wilde hun jaarlijkse carnavalstoet laten verbieden. De ambassadeur van het "Heilig Land" Emmanuel Nahshon noemde de Ajuinen zelfs lafaards. Niet zij zijn echter de lafaards, maar ons land dat vorige week als voorzitter van de Veiligheidsraad in New York voor Israël op de knieën ging, en de uitnodiging introk van de voorzitter van de Palestijnse ngo Defense for Children International Palestine (DCIP) om er te komen spreken over de onderdrukking van het Palestijnse volk. Evenals onze kruiperige premier van aflopende zaken Sophie Wilmès. Het schoothondje van EU-baas Charles Michel, die in haar eigen gemeente Sint-Genesius-Rode de Vlamingen wegpest en discrimineert, voelde zich ook geroepen om die Vlaamse carnavalisten te stigmatiseren. Platvloerse lippendienst voor de Israëlische ambassadeur. Toen België Israël eventjes beduusd op het matje riep, omdat het een door ons land gefinancierd Palestijns schooltje in Bethlehem vernietigde evenals enkele waterreservoirs en 2500 bomen in Khirbet Al-Duqayqah, werd het door Katz en zijn zeloten afgeblaft met "bemoei u met je eigen zaken" en "dit zijn binnenlandse aangelegenheden". Zoveel eergevoel heeft Wilmès niet, laat staan moed.

In de carnavalstoet van het Spaanse dorp Campo de Criptama liepen er vorige week lui mee in naziuniformen en gevangenen in streepjeskledij. Er rolde een praalwagen over de keien die er uitzag als een gaskamer. In de Spaanse Semana Santa-processies lopen straks pilarenbijters rond in habijten die rechtstreeks van een kruisverbranding door de Klu Klux Klan in het Amerikaanse Kentucky lijken ingevlogen. Maar Catalaanse politici die er een referendum organiseerden zitten er achter de tralies. Behalve vergissing mijnentwege is de Veiligheidsraad er niet over samengekomen, en houden de Europese Mandarijnen in hun Brussels Vaticaan de lippen stijf op elkaar, en knijpt Opper-Mandarijn Charles Michel de billen dicht.
Terwijl Wilmès haar klaagzang over de Aalsterse lachebekjes aanzette, kondigde Netanyahu zopas aan dat hij doorgaat met de annexatie van de Palestijnse Westelijke Jordaanoever, en dat hij er 3.500 woningen zal laten bouwen, uitsluitend voor Joodse kolonisten. Israël is een racistische apartheidsstaat die voortdurend het onverteerd schaamtegevoel van de westerse wereld voor de Holocaust aanwakkert, en ervan misbruik maakt om haar eigen wandaden tegen het Palestijnse volk te verrechtvaardigen. Wie ook maar de minste kritiek uit op haar beleid wordt van antisemitisme beschuldigd, en wordt dan zelf slachtoffer van haar doorgeslagen slachtofferretoriek. Wie het zionisme van Theodor Herzl bekritiseert, dat de theocratische joodse eenheidsstaat nastreeft en dat door de Verenigde Naties nog als racisme veroordeeld werd met Resolutie 3379 (herroepen in 1991 door resolutie 46/86), wordt nu zelf van racisme en Jodenhaat beschuldigd door klaagmierenneukers.

Geen enkele maatschappelijke herinnering boezemt ons meer angst in dan het weerzinwekkende nazisme. Daarom roepen droeftoeters bij elk opstootje dat de jaren dertig en de heropflakkering van het fascisme om de hoek loeren. Valse verbindingsprofeten, genre Bart Somers, sprokkelen schaamteloos deugpuntjes bij de minderheden door die irreële angst uit te vergroten. Het lijkt eerder plat dhimmitudegedrag voor lui die toch niet voor hem stemmen dan verdoken schaamtegevoel voor een eigen onverwerkt familiaal verleden. De brand in het asielcentrum van Spouwen-Bilzen in verband brengen met 'een bepaalde fractie in de Reichstag', evenals karikaturen met pijpenkrullen, haakneuzen en rare hoeden "verbinden" met de Holocaust zijn ziekelijke overdrijvingen. Ze werken contraproductief en versterken de polarisering.

Voor de minste kritiek stigmatiserend aan de Klaagmuur gaan uithuilen toont eerder de balk van onverdraagzaamheid in het eigen oog dan de splinter in het oog van de ander. Wouter De Vriendt, groen van verbindingsnijd, hield op Twitter zijn hart vast en durfde aan het ondenkbare voor onze samenleving niet denken, toen een Somalische asielzoekster voor het opvangcentrum De Barke in Heusden-Zolder onlangs werd dood gereden. Na onderzoek bleek de dader van het vluchtmisdrijf een ruziënde vriend van het slachtoffer te zijn. Minachtende moralisten die met een weerzinwekkend genoegen en met een opgestoken vingertje bij elk opstootje naar rechts wijzen, verhogen alleen maar het ongenoegen en de woede van hen die zich met de juiste woorden niet kunnen verdedigen tegen de vileine aanvallen van de linkse profeten.

Er zijn natuurlijk de uitwassen van extreemrechts en nationaalsocialisten met heimwee, maar dat neemt niet weg dat Arabische migrantengemeenschappen een voorname bron zijn van contemporain antisemitisme. Vrijwel alle aanslagen op Joodse doelen - van het Brusselse museum (2014) en de Parijse supermarkt (2015) tot de Kopenhaagse synagoge (2015) en het Amsterdamse restaurant (2017) - werden gepleegd door geradicaliseerde migranten van Arabische komaf.
Volgens een studie van professor Mark Elchardus hangt de helft van de Brusselse moslimjongeren antisemitische standpunten aan. Het is veiliger voor een chassidische Jood om in de steegjes van Aalst rond te kuieren dan in de straten van hellhole Molenbeek. Lui als de extreemrechtse Nederlander Geert Wilders zijn zelfs slippendragers van de Israëlische lobby. Vlaams Belanger Filip Dewinter en zijn alter ego Sam van Rooy gaan plat op de buik voor elk joods stemmetje in hun Koekenstad.

De Dossinkazerne langs de ene kant steeds misbruiken als heropvoedingsgesticht tegen racisme wordt op termijn zelfs pathetisch. Aan de ander kant rolt haar Raad van Bestuur, vol proffen en politici, rolt zelf ruziënd over de straat om te bewijzen wie het strengst in de leer is. Mensenrechtenactiviste Brigitte Herremans mocht er de vredesprijs van Pax Christi niet in ontvangst nemen omdat ze het lot van de Palestijnen in de openluchtgevangenis van Gaza had aangeklaagd.
Net zoals de homo's zich niet in hun kruis getast hoeven te voelen door de voil jeannetten, hoeven moslims, joden, priesters, nonnen, zigeuners, politici en allerhande BV's niet bevreesd te zijn voor een jaarlijks feest van spot en absurditeit. Wie kan lachen met zijn eigen trauma's en nederlagen, en wie zelfrelativering en zelfspot tot deugd kan verheffen staat boven het gejoel en gewoel, hoe vulgair en kwetsend het ook mag zijn. De vrije meningsuiting moet volgens mij absoluut zijn. Ik ga vier puntjes op mijn kont tatoeëren uit protest tegen de pestkoppen die met therapeutische hardnekkigheid onze carnavalisten als fascisten en racisten blijven wegzetten. 

'Het recht om met iets of iemand te lachen, markeert meteen de scheidingslijn tussen een barbaarse of een beschaafde samenleving', zegt Zineb El Rhazoui, de streng beveiligde journaliste van Charlie Hebdo. Een wijze vrouw.

Jean Marie Dedecker


8 opmerkingen:

 1. "Gezond verstand " zal vroeg of laat toch zegeveren.
  iedereen zijn zeg, zijn gedachte en zijn beleven. Wat is het probleem ? Weg met het belemmerende vingertje!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo, heeft u een snelle lening nodig?
  Ik ben Susan Benson. Ik ben een geldschieter en ook een financieel adviseur.

  Gezien de stagnatie die de wereld doormaakt als gevolg van de impact van het coronavirus (COVID-19) op het bedrijfsleven en de economie, worden veel mensen geconfronteerd met vroegtijdige financiële uitdagingen en met de aanwezigheid van een contant overschot in mijn bedrijf, we willen de geldcirculatie versnellen door klanten binnen en buiten Europa te financieren met een lening.

  Heeft u een lening nodig om een ​​bedrijf op te starten, een huis of auto te kopen of heeft u een lening nodig om andere persoonlijke redenen? Als uw antwoord JA is, zal ik u adviseren om contact op te nemen met mijn bedrijf. Wij verlenen allerlei soorten leendiensten, zowel beveiligde als ongedekte leningen. Het enige dat u hoeft te doen, is ons te schrijven via e-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com of ons rechtstreeks een bericht te sturen op WhatsApp / Telegram via: +447903159998 en ontvang onmiddellijk een reactie.

  Wij zijn een uitgebreide financiële dienstverlener en we zijn toegewijd om u te helpen uw financiële doelstellingen op lange en korte termijn te verbeteren, omdat uw financiële stabiliteit ons uiteindelijke doel is.

  Functies en voordelen;
  * Gemak - U kunt altijd en overal een lening aanvragen.
  * Flexibel bedrag - U beslist hoeveel u wilt lenen.
  * Fast Direct Funding - Ontvang uw lening binnen 24 uur na goedkeuring.
  * Flexibele rentevoet van 2,5% tot 3% per jaar
  * Hoge goedkeuringspercentages
  * U krijgt de kans om de terugbetalingsdatum te selecteren, hetzij wekelijks, maandelijks of jaarlijks voor een duur van 1-30 jaar.
  * Geen verborgen kosten

  Veel mensen vinden het om een ​​of andere reden zo moeilijk om een ​​lening te krijgen van hun lokale banken of andere financiële instellingen, we zijn hier om u te helpen.

  Als u echt een oplossing nodig heeft voor uw financiële uitdagingen, bent u een stap verwijderd om financieel vrij te worden, schrijf ons vriendelijk voor meer informatie via:
  E-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com OF;
  WhatsApp / Telegram: +447903159998
  2020 © ️ In orde gereserveerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo dames en heren
  Heeft u dringend behoefte aan financiële versterking (lening)?
  Veel mensen worden geconfronteerd met voortijdige financiële uitdagingen en de meesten van hen kunnen vanwege hun hoge rente, onvoldoende onderpand, schuld / inkomen-ratio, lage kredietscore of om andere redenen geen aandelenleningen krijgen van hun lokale banken of andere financiële instellingen.

  Als u een spoedlening nodig heeft, zal ik u adviseren contact op te nemen met mijn bedrijf en kunnen wij u helpen met een lening.
  We bieden allerlei soorten leendiensten aan (persoonlijke lening, zakelijke lening, hypotheeklening en vele andere), we bieden zowel langlopende als kortlopende leningen aan, beveiligde en ongedekte leningen en u kunt ook tot 20 miljoen euro lenen. Mijn bedrijf helpt u bij het bereiken van verschillende doelen met een breed scala aan leenproducten.

  Voor meer informatie over ons kredietaanbod; hier zijn onze contactgegevens.
  Contact E-mail: novicapfinancialservices@gmail.com
  Contactnummer: +31642117819 (WhatsApp)

  Geen wachttijden of stressvolle bankbezoeken meer. Onze service is 24/7 beschikbaar - u kunt een lening krijgen en uw transacties voltooien waar en wanneer u die nodig heeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo, heb je financiële steun nodig? Heb je een lening nodig?
  Ik ben Susan Benson van Sunshine Financial Group. Ik ben een geldschieter en ook een financieel adviseur.

  Wij verlenen allerlei soorten leningdiensten (persoonlijke lening, zakelijke lening, hypotheeklening en vele andere). Wij verstrekken zowel langlopende als kortlopende leningen, gedekte en ongedekte leningen tegen een betaalbare rente van 3% per jaar. Voor meer informatie over onze service kunt u ons gewoon schrijven via mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com of ons rechtstreeks een bericht sturen via WhatsApp of Telegram via: +447903159998 en ontvang direct een reactie.

  Wij zijn een uitgebreide financiële dienstverlener en we zijn toegewijd om u te helpen uw financiële doelstellingen op lange en korte termijn te verbeteren, omdat uw financiële stabiliteit ons uiteindelijke doel is.

  Met wat er over de hele wereld gebeurt, worden veel mensen geconfronteerd met vroegtijdige financiële uitdagingen, sommigen vinden het om een ​​of andere reden zo moeilijk om een ​​lening te krijgen van hun lokale banken of andere financiële instellingen.

  Wij kunnen u helpen met een oplossing voor uw financiële uitdagingen, schrijf gewoon naar mijn kantoor en wij helpen u met een lening. We hebben talloze individuen en organisaties geholpen die over de hele wereld met financiële moeilijkheden te maken hebben gehad. Wanneer u bij ons solliciteert, solliciteert u bij een vertrouwd bedrijf dat om uw financiële behoeften geeft, onze hoogste prioriteit is uw financiële stabiliteit.

  Voor meer informatie over ons kredietaanbod kunt u ons uw kredietaanvraag sturen via:
  E-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) OF;
  WhatsApp: +447903159998
  U kunt altijd en overal naar ons schrijven.
  2020 © ️Alle rechten voorbehouden

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kom woorden tekort voor de geweldige winst die je me hielp verdienen in slechts een week met de strategie voor binaire opties. Het spijt me zo dat ik in het begin twijfelde, Ik investeerde $ 200 en verdiende $ 2.500 in slechts één week, en bleef meer investeren, vandaag ben ik financieel succesvol, je kunt contact met hem opnemen via e-mail: carlose78910@gmail.com
  Via whatsapp: (+12166263236)
  Ik raad je aan niet te aarzelen. Hij is geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo en welkom bij Spotlight Global Loan Services, mijn naam is Claudia Klein, ik ben een geldschieter en ook een financieel adviseur.

  Heeft u dringend financiële versterking nodig? Heeft u voor verschillende doeleinden een lening nodig? als uw antwoord ja is, raad ik u aan om contact op te nemen met mijn kantoor via | spotlightglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 | en binnen 24 uur een lening op uw rekening hebben staan, want we bieden uitstekende leendiensten over de hele wereld.

  Wij bieden allerlei soorten leendiensten (Persoonlijke lening, Zakelijke lening en nog veel meer), we bieden zowel langlopende als kortlopende leningen aan en daarnaast kunt u tot 15 miljoen euro lenen en verstrekken we leningen tegen een lage rente van 3% per jaar. Mijn bedrijf helpt u verschillende doelen te bereiken met een breed scala aan leningproducten.

  We weten dat het krijgen van een legitieme lening altijd een enorm probleem is geweest.Voor individuen die een financieel probleem hebben en er een oplossing voor nodig hebben, vinden veel mensen het zo moeilijk om een ​​eigen vermogen te krijgen van hun lokale banken of andere financiële instellingen vanwege de hoge rente. rente, onvoldoende onderpand, verhouding tussen schuld en inkomen, lage kredietscore of andere redenen

  Geen wachttijden of stressvolle bankbezoeken meer. Onze service is 24/7 beschikbaar - u kunt een lening krijgen en uw transacties voltooien waar en wanneer u maar wilt

  Wij bieden 24 uur leendiensten van wereldklasse. Voor vragen / vragen? - Stuur een e-mail naar | spotlightglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 | of via website: https://spotlightglobalfin.wixsite.com/financial ||

  Uw familie, vrienden en collega's hoeven niet te weten dat u weinig geld heeft, schrijf ons gewoon en u ontvangt een lening.

  Uw financiële vrijheid ligt in uw handen !!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hallo, we geven elke vorm van lening, zoals studielening, schuldlening, zakelijke lening, persoonlijke lening en andere. Bent u op zoek naar een snelle en gemakkelijke lening of oplichting in het verleden? Dan bent u hier aan het juiste adres waar u zonder verdere vertraging succesvol de lening kunt aanvragen. Opmerking: alle aanvragers van leningen moeten contact met ons opnemen via e-mail voor meer informatie:  ( jameskelvine28@gmail.com )

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Good day. Quick loans Service available here. I am a private loan lender that gives out both business and personal loans to individual at a low interest rate of 2% no matter your location. If you are interested Contact me (Whats App) number:+917310847059 sumitihomelend@gmail.com Mr. Sumiti

  BeantwoordenVerwijderen