Archief

zaterdag 14 december 2019

Ultimatum over E40-parking: "Permanente bewaking en ANPR-camera's"


Jean-Marie Dedecker stelt een ultimatum over de mogelijke sluiting van de parking langs de E40 in Mannekensvere. Na een bezoek vrijdag moeten er volgens hem permanente bewaking en ANPR-camera's komen. "Is er na een week geen goedkeuring, dan moet de parking onherroepelijk dicht", zegt Dedecker. Langdurig parkeren of uitrusten is voor vrachtwagenchauffeurs intussen niet meer mogelijk.

Eerder dit jaar werd de parking al omsloten met omheining en prikkeldraad om transmigranten te ontmoedigen, maar dat bleek geen effect te hebben. Na Dedeckers bezoek vrijdagmorgen, samen met afgevaardigden van de politiediensten, tankstation Texaco en Agentschap Wegen en Verkeer, werd de snelwegparking al deels afgesloten. "Er zijn betonblokken geplaatst bij de parkeerplaatsen voor vrachtwagens. Langdurig parkeren of uitrusten is niet meer mogelijk, enkel nog tanken", zegt de burgemeester. Intussen worden ook de bewakingscamera's van Texaco rechtstreeks aangesloten op de meldkamers van de federale politie. Dedecker dringt aan op meer maatregelen. "De federale politie moet permanente bewaking aanbieden, zoals in Jabbeke en Westkerke met hondenpatrouilles. Dat heeft zijn nut bewezen. Ook in Mannekensvere moeten ANPR-camera's met nummerplaatherkenning worden geïnstalleerd om mensensmokkelaars en betrokken vrachtwagenchauffeurs af te schrikken. Deze maatregelen zijn een laatste redmiddel. Nadat de bevoegde ministers (Lydia Peeters van Open Vld en Pieter De Crem van CD&V, red.) mijn aangetekend schrijven hebben gekregen, geef ik een week de tijd om die eisen in te willigen. Anders moet de parking onherroepelijk dicht", zegt Dedecker. HLN (BBO)

1 opmerking:

 1. Hallo, heeft u een snelle lening nodig?
  Ik ben Susan Benson. Ik ben een geldschieter en ook een financieel adviseur.

  Gezien de stagnatie die de wereld doormaakt als gevolg van de impact van het coronavirus (COVID-19) op het bedrijfsleven en de economie, worden veel mensen geconfronteerd met vroegtijdige financiële uitdagingen en met de aanwezigheid van een contant overschot in mijn bedrijf, we willen de geldcirculatie versnellen door klanten binnen en buiten Europa te financieren met een lening.

  Heeft u een lening nodig om een ​​bedrijf op te starten, een huis of auto te kopen of heeft u een lening nodig om andere persoonlijke redenen? Als uw antwoord JA is, zal ik u adviseren om contact op te nemen met mijn bedrijf. Wij verlenen allerlei soorten leendiensten, zowel beveiligde als ongedekte leningen. Het enige dat u hoeft te doen, is ons te schrijven via e-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com of ons rechtstreeks een bericht te sturen op WhatsApp / Telegram via: +447903159998 en ontvang onmiddellijk een reactie.

  Wij zijn een uitgebreide financiële dienstverlener en we zijn toegewijd om u te helpen uw financiële doelstellingen op lange en korte termijn te verbeteren, omdat uw financiële stabiliteit ons uiteindelijke doel is.

  Functies en voordelen;
  * Gemak - U kunt altijd en overal een lening aanvragen.
  * Flexibel bedrag - U beslist hoeveel u wilt lenen.
  * Fast Direct Funding - Ontvang uw lening binnen 24 uur na goedkeuring.
  * Flexibele rentevoet van 2,5% tot 3% per jaar
  * Hoge goedkeuringspercentages
  * U krijgt de kans om de terugbetalingsdatum te selecteren, hetzij wekelijks, maandelijks of jaarlijks voor een duur van 1-30 jaar.
  * Geen verborgen kosten

  Veel mensen vinden het om een ​​of andere reden zo moeilijk om een ​​lening te krijgen van hun lokale banken of andere financiële instellingen, we zijn hier om u te helpen.

  Als u echt een oplossing nodig heeft voor uw financiële uitdagingen, bent u een stap verwijderd om financieel vrij te worden, schrijf ons vriendelijk voor meer informatie via:
  E-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com OF;
  WhatsApp / Telegram: +447903159998
  2020 © ️ In orde gereserveerd.

  BeantwoordenVerwijderen