Archief

maandag 5 juli 2021

Van de windmolenboeren lust ik geen eieren

De Westkust staat terecht in rep en roer om te protesteren tegen de komst van 46 offshore windmolens van 300 meter hoog op amper 10 km van de kustlijn aan de Frans-Belgische grens in De Panne. Ironie van 't lot: 20 km verder staat de grootste kerncentrale van Frankrijk, in Duinkerke. Groene hypocrisie kent echter geen grenzen. Terwijl onze politici roeptoeteren dat de inplanting van die 'Eiffeltorens' niet kan, worden plannen ontwikkeld om in het hinterland van onze eigen kust, op een boogscheut van het strand, een metalen muur van 80 windmolens van elk 225 meter hoog neer te planten, van Jabbeke tot De Panne.

Die klimaatminaretten ter ere van de groene religie zullen bijna drie keer zo hoog zijn als het Brugse Belfort. De windboeren zijn al op jacht naar grond om er een windmolen op neer te poten. Voor een morzel landbouwgrond van één hectare, wordt er nu in de kustzone langs de E40 al vlug 150.000 euro geboden (drie tot vier keer de marktprijs). Wie een lapje grond bezit in de periferie van de E40 tussen Jabbeke en Veurne, heeft met de komst van de driearmige bandieten de jackpot gewonnen. Meestal wordt de pachter-boer er niet rijker van, maar de grootgrondbezitter wel. Slimmeriken verkopen echter niet, maar verpachten hun grond aan de windboeren. Ze krijgen jaarlijks tot 40.000 euro per megawattuur-vermogen van de turbine, en een premie van 60.000 euro bij de aanvang van de bouw ervan. De windboeren van het consortium Aspiravi-Engie & Elicio bieden er tegen elkaar meedogenloos op. Door het systeem van de groenestroomcertificaten is wind en lucht verkopen een lucratieve business. Elicio is het restantje van de oplichtersbende Electrawinds. Engie is onze Franse elektriciteitsmonopolist, en Aspiravi is een groenestroomintercommunale. 35% van haar kapitaal wordt bijvoorbeeld geleverd door de gemeentelijke holding Efin. Hun directiecomités zijn vermengd met ambetantenaren en politici.

Voor de ecomolochen gelden de normale regels van ruimtelijke ordening niet. Metalen monsters met polyester wieken worden neergepoot in agrarisch gebied met landschappelijke waarde. Een groot deel van het geplande windmolenpark langs de E40 ligt op minder dan 15 kilometer van de Oostendse luchthaven. In die zone mag er geen hoogbouw uitstijgen om het radarverkeer van de vliegtuigbewegingen niet in gevaar te brengen. Groene nood mag echter de veiligheidswetten breken. Volgens Bart Bode van de Vlaamse Windenergie Associatie (VWEA) heeft de Vlaamse regering al zes miljoen euro uitgetrokken om de software van de radarinstallaties te veranderen. Veiligheid als bijzaak, de groene kolder in de kop of een klap van de molenwiek? Ze hebben liever kerosine in hun soep en een vliegtuig op hun dak dan hun tuin zonder windmolen.

De zorg voor natuur en milieu staat meer en meer haaks op de verzuchtingen van de groene deugelite. De natuur en de omgeving worden eerder slachtoffer van hun veroveringsdrang dan dat ze er door gered worden. Om dezelfde hoeveelheid energie te produceren nemen zonneweiden bijvoorbeeld 450 keer meer land in beslag dan een kerncentrale, en windparken 700 keer meer dan een gascentrale. Afhankelijk van het aantal vollast-uren (dat is één uur waarin de molen op vol vermogen heeft gedraaid), de hoogte van de windmolen en de lengte van de rotorbladen, heb je voor de vervanging van een capaciteit van 1 gigawatt kernenergie tussen de 400 en 800 windmolens nodig, en daar bovenop nog 1 gigawatt back-up aan gascentrales. Er staan nu 573 klimaatminaretten in Vlaanderen, op naar een metalen woud. Hun rendement is daarenboven dan nog onstabiel en oncontroleerbaar. Bij hevige wind (zoals bij de stormen Ciara en Dennis) is er soms zoveel elektriciteit beschikbaar op het net dat grootverbruikers betaald worden om stroom te verbruiken (eigenlijk vernietigen); wat geproduceerd wordt moet immers per direct opgebruikt worden. Maar meestal is het omgekeerd: in 2018 moest België voor 1,2 miljard euro aan elektriciteit kopen in het buitenland. De Denen zijn windmolenkampioen. Ze exporteren 40% van hun windstroom (surplus) naar Noorwegen om het daar in stuwmeren op te slaan. Daarvoor moeten ze betalen, en dan nog een tweede keer om het aan marktprijs terug te kopen.

De Deense stroomprijs is de groenste maar de duurste van Europa. Duitsland is tweede: 28.000 windturbines met een capaciteit van 57.000 MW en 46.000 MW aan zonnepanelen moeten de vervuilende bruinkoolcentrales compenseren en kernenergie vervangen. Wij volgen qua stroomprijs op een molenwiekje afstand. Maar ook in Duitsland oogsten de windmolens storm en heerst er een windmolencrisis. De energietransitie heeft er het afgelopen decennium jaarlijks 32 miljard euro gekost. Op het platteland groeit de weerstand tegen hernieuwbare energie ondertussen met de dag. Een rechtbank besliste dat de metalen pylonen enkel nog op een afstand van minimum 10 maal de tiphoogte van de molen mogen geplaatst worden in plaats van de vroegere 500 meter. Een monster van 225 meter moet een afstand van 2,25 km van een woonhuis in acht nemen. Horizonvervuiling, slagschaduw en zoevende geluidsoverlast van de wieken verpesten immers de levenskwaliteit van de omwonenden, en zorgen voor waardeverlies van hun huizen en hun habitat.

Hier, te Vlaamse lande, mogen "NV Groen Janneke en Mieke" bij wijze van sprekn een windmolen aan je voordeur neerpoten, afstand is geen norm meer, alleen eventuele geluidsoverlast als het 48 decibel overschrijdt. Als die stroboscopen, die 8 uur slagschaduw per jaar en 30 min. per dag mogen produceren, omvallen, mogen de wieken je dak doorklieven. Om de groene poen is het te doen.

Uit de gegevens van de VREG blijkt dat 80% van de groene stroom die in Vlaanderen verkocht wordt, niet uit Vlaanderen afkomstig is. Die stroom wordt kunstmatig vergroend door de aankoop van certificaten uit het buitenland. Van de resterende 20% is de helft afkomstig uit de verbranding van biomassa, zoals houtpallets. Daarvan kun je het groene gehalte ook nog in vraag stellen. Sjoemelstoom wordt hier als een aflaat verkocht met een leurhandel in groenestroomcertificaten. 90% van onze groene stroom draagt niets bij aan de verduurzaming van de energieopwekking in Vlaanderen. Ons land betaalde afgelopen week 18,5 miljoen euro voor groene stroom uit Finland, waar ironisch genoeg, op Olkiluoto, een nieuwe kerncentrale in aanbouw is.

Het Europees Hof van Justitie heeft eind juni 2020 de Vlaamse milieuregels voor vergunningen van windmolens getorpedeerd, omdat ze strijdig zijn met de EU-regels over milieu-effectrapportering. Diegenen die de plattelanders het NIMBY-syndroom verwijten zijn de City Slickers, de draagvaders en gluttenmoeders die eenmaal per week met hun kroost afdalen uit hun loft en naar het achterland uitrijden om de bomen te knuffelen en luisteren naar de stilte bij een glas linksgedraaide karnemelk. De megalomane plannen voor een CO2 - vrij Europa hebben lak aan alle economische wetten en negeren onwelvallige wetenschap. Windmolens, een middeleeuwse techniek met een onbetrouwbaar rendement van een fietsdynamo, ruïneren ondertussen het landschap. De rekeningen van de verdwazing worden door de argeloze burger opgehoest.

In het Vlaams Regeerakkoord staat dat de vergunningen voor het plaatsen van windmolens in de toekomst tot de exclusieve bevoegdheid van de gemeentebesturen zullen behoren. Hopelijk jaagt minister Zuhal Demir die wet zo vlug mogelijk door het parlement om die ineffectieve, onrendabele, natuur- en milieuverwoestende waanzin te stoppen. Laat ze ver op zee maar lustig draaien op het ritme van de zuidwestenwind. Langs onze kustlijn werd door de immobiliënmaffia na WO II al een afschuwelijke betonnen Atlantic Wall opgetrokken, met als alibi de popularisering van het massatoerisme. Op de daken van de duizenden appartementsgebouwen aan de zeedijk zou men horizontale windtrommels kunnen installeren van amper een vijftal meter hoog met digitale meters. Maar van mijn zicht op zee en mijn vlakke Vlaanderenland moeten ze afblijven. "Mon plat pays qui est le mien" Mooier dan de bard Jacques Brel kan ik het niet verwoorden, laat staan bezingen

29 opmerkingen:

 1. Hallo dames en heren, Heeft u financiële hulp nodig? Ik ben Susan Benson. Ik ben een geldschieter en ook een financieel adviseur.

  Heeft u een zakelijke lening, Persoonlijke lening, Hypotheeklening of een lening nodig om uw project te realiseren? Als uw antwoord ja is, raad ik u aan contact op te nemen met mijn bedrijf. We verlenen allerlei soorten leningsdiensten, inclusief leningen op lange en korte termijn. Voor meer info, schrijf ons via e-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) of stuur me een rechtstreeks bericht op WhatsApp via: +447903159998 en ontvang in een oogwenk een reactie.

  Wij zijn een allesomvattende financiële dienstverlener en we doen er alles aan om u te helpen bij het verwezenlijken van al uw ambities. Wij zijn gespecialiseerd in het op de meest effectieve en snelste manier aanbieden van gestructureerde financieringsoplossingen aan particulieren en bedrijven.

  Hier zijn enkele redenen waarom u contact met ons zou moeten opnemen voor een lening;
  * Gemak - U kunt altijd en overal een lening aanvragen.
  * Flexibel bedrag - U bepaalt zelf hoeveel u wilt lenen.
  * Snelle Directe Financiering - Ontvang uw lening binnen 24 uur na goedkeuring.
  * Flexibele rente - Betaalbare rente van 3%.
  * Hoge goedkeuringspercentages - U heeft 99,9% kans om de lening te krijgen
  * Flexibele aflossing - U kiest de aflossingsdatum, wekelijks, maandelijks of jaarlijks voor een duur van 1-30 jaar.
  * Eenvoudige online aanvraag.
  * Persoonlijke begeleiding en expertise.
  * Geen verborgen kosten

  Loop geen kans mis door gebrek aan financiële middelen. Neem nu contact op met mijn bedrijf, we kunnen u helpen met een lening omdat we talloze personen en organisaties hebben geholpen die over de hele wereld in financiële moeilijkheden zijn gekomen

  Voor meer informatie over onze leningaanbieding, stuur ons alstublieft uw leningaanvraag via
  E-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
  WhatsApp/Telegram: +447903159998

  Tussenpersonen/adviseurs/makelaars zijn welkom om hun klanten mee te nemen en zijn 100% beschermd. In volledig vertrouwen werken we samen in het voordeel van alle betrokken partijen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik wil de heer Westwood van apexloans bedanken voor het verstrekken van een lening ter waarde van $64000. als u vandaag een dringende lening nodig heeft, vermijd dan opgelicht te worden door valse online kredietverstrekkers en neem contact op met een legitiem kredietbedrijf via e-mail: apexloans247@yahoo.com

   Verwijderen
  2. Goedendag vanaf deze kant, ben mevrouw Flora Scott een particuliere leningverstrekker. We bieden dringende kerstleningen en persoonlijke leningen voor de eindejaarsviering. dus profiteer nu van deze kans!!! als u geïnteresseerd bent in een dringende lening om welke financiële reden dan ook, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via (flora_scott@outlook.com) voor meer informatie over deze leningtransactie.

   Vriendelijke groeten
   mevrouw Flora

   Verwijderen
 2. LENINGAANBIEDING VAN NOVELTY FINANCE"
  Hallo!!! Heeft u een lening nodig? Zo ja, dan raad ik u aan om een ​​lening aan te vragen bij Novelty Finance.

  Mijn naam is Davina Claire, ik ben de financieel directeur van Novelty Finance en u kunt een lening aanvragen bij mijn bedrijf en binnen 24 tot 48 uur een lening op uw rekening hebben staan. Het is mij opgevallen dat veel mensen het zo moeilijk vinden om een ​​lening te krijgen van hun lokale banken of andere financiële instellingen vanwege de hoge rente, onvoldoende onderpand, de verhouding tussen schulden en inkomen, een lage kredietscore of andere redenen.

  Bij NOVELTY FINANCE bieden we financieringsoplossingen. Wij bieden alle soorten leningen aan (persoonlijke lening, zakelijke lening en vele andere). We bieden flexibele en meerdere leningopties, inclusief beveiligde en ongedekte leningen, langlopende en kortetermijnleningen die zijn afgestemd op uw financiële behoeften.

  Voor vragen/vragen? - (Stuur een mail naar noveltyfinances@gmail.com of Bel / WhatsApp via: +447915601531)

  We streven ernaar om lenen gemakkelijk, gemakkelijk en betaalbaar te maken.

  Onze service is zeer snel, betrouwbaar en betrouwbaar en u kunt tot € 15 miljoen lenen tegen een gesubsidieerde rente van 3% per jaar. Wij zijn het juiste bedrijf om contact op te nemen als u dringend een lening nodig heeft.

  Geen wachttijden of stressvolle bankbezoeken meer, onze service staat 24/7 voor u klaar. U kunt altijd en overal een lening aanvragen op uw eigen geschikte plek met uw telefoon of uw laptop, u hoeft alleen maar contact met ons op te nemen via
  E-mail: (noveltyfinances@gmail.com) OF
  bel en schrijf ons op WhatsApp via: +447915601531

  We zijn altijd enthousiast om financiële steun te bieden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goededag,
  Ik ben Andrew hendrick, een makelaar in cryptovaluta's. Ik breng je een stukje goed nieuws en een gemakkelijke winststrategie met Bitcoin, omdat ik door de ervaring in financiële handel onafhankelijk werk en met enkele van 's werelds grootste makelaardij (TradeStation, Schwab en Fidelity). Mijn diensten omvatten het geven van achtergrondinformatie over Bitcoin-handel en hoe u efficiënt en winstgevend kunt handelen vanuit uw huis, kantoor en waar dan ook. Laat deze kans niet liggen, u kunt tot $7.000,00 tot $300.000,00 winst maken in slechts 14 dagen zonder risico's handelen, afhankelijk van uw pogingen. Kunt u mij voor meer vragen bereiken via WhatsApp voor mijn bedrijf? ?+3185857744? ? en laten we verder overleggen hoe ik u van dienst kan zijn.
  Groeten,
  Andreas Hendrik.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hallo allemaal, ik ben erg blij met het ontvangen van een lening van het Europese deel van de wereld, ik ben hier om jullie allemaal aan te bevelen die financiële hulp nodig hebben om contact op te nemen met de heer Peter voor uw leningaanvraag. Ik had een lening van $ 40.000 nodig om een nieuwe auto en ook om mijn rekeningen te betalen, heb ik contact met hem opgenomen voor mijn leningaanvraag en ik ontvang mijn lening met succes. Neem alstublieft contact op met de heer Peter voor uw lening: aarzel niet om hem uw verzoek per e-mail te sturen: (peterhelps01@outlook.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik wil de heer westwood van apexloans bedanken voor het geven van een ongedekte lening ter waarde van 63000 eur voor 4 jaar. als u een dringende legitieme lening nodig heeft, vraag dan vandaag nog een e-mail aan: apexloans247@yahoo.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben blij vandaag, bedankt Lapo Micro Finance voor het verstrekken van een lening. Ik werd verschillende keren misleid toen ik een lening probeerde te krijgen totdat ik Lapo Micro Finance tegenkwam die me een lening ter waarde van $ 23.000 verstrekte om voor mijn zieke kind te zorgen. Als je vandaag een echte geldschieter nodig hebt, neem dan contact op met Lapo. Neem contact op met e-mail: lapofunding960@gmail.com
  Whatsapp +447883183014slo

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hallo meneer/mevrouw
  Wij bieden leningen aan van: 10.000 tot 9.500.000 € met een rentepercentage van 2%.
  Je weet dat geld lenen verboden is.
  U moet een lening krijgen, let op de gebieden waarin we dat kunnen.
  Om je te helpen:
  * Financieel
  * Bedrijfslening
  * Hypotheken
  * Investeringsleningen
  * Autoleningen
  * Schuldconsolidatie
  * Kredietlijn
  * Tweede hypotheek
  * Terugkoop van krediet
  * Persoonlijke leningen
  *Studenten lening
  U zoekt een project en u hebt financiering nodig, u hebt geld nodig om uw rekeningen te betalen, geld om in zaken te investeren.
  neem contact met ons op via e-mail
  [ georgewilliamsloanfirm333@gmail.com ]

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik wil de heer Westwood van apexloans bedanken voor het verstrekken van een lening ter waarde van $64000. als u vandaag een dringende lening nodig heeft, vermijd dan opgelicht te worden door valse online kredietverstrekkers en neem contact op met een legitiem kredietbedrijf via e-mail: apexloans247@yahoo.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik wil de heer Westwood van apexloans bedanken voor het verstrekken van een lening ter waarde van $ 164000. als u vandaag een dringende lening nodig heeft, vermijd dan opgelicht te worden door valse online kredietverstrekkers en neem contact op met een legitiem kredietbedrijf via e-mail: apexloans247@yahoo.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heb je een lening nodig ? we bieden alle soorten leningen aan tegen een rente van 3%. Als u geïnteresseerd bent, neem dan vandaag nog contact met ons op via e-mail voor meer informatie. WHATSAPP +1 (812) 266-9901 of e-mail:quickloan2020@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik ben zo opgewonden dat ik vandaag mijn lening van Sabine Helps heb ontvangen, ik zal voor altijd dankbaar blijven, ik zal met iedereen delen en getuigen voor je goede gezelschap. Als u zich in een financiële crisis bevindt, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen om dit speciaal voor een geldschieter te brengen die leningen verstrekt tegen 2% rente over het hele universum. Vraag uw legitieme lening aan bij de online services van Karin Sabine en verspil uw tijd niet met nepkredietverstrekkers, e-mail sabinhelps@gmail.com whatsapp +1 (689) 247 6462

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik wil graag Karin Sabine lenen voor mij een lening van € 4.000. als je een dringende lening nodig hebt, vermijd dan oplichting door nepgeldschieters en solliciteer via een echte leningfirma per e-mail sabinhelps@gmail.com whatsapp +1 (689) 247 6462

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Heeft u een dringende lening nodig om uw schulden af te betalen of een aandelenlening om uw bedrijf te verbeteren? Ben je afgewezen door banken en andere financiële instellingen? Heeft u een lening consolidatie of een hypotheek nodig? Zoek niet verder, want wij zijn hier om al uw financiële problemen achter ons te laten. Neem contact met ons op via e-mail: jurgenstefanfinancialservice@gmail.com jurgenstefanfinancialservice@outlook.com Of Whatsapp: +919654763221 +2348071917956 Dit zijn Jurgen Stefan Financial Service. Wij bieden leningen aan geïnteresseerden tegen een redelijke rente van 3%. Het assortiment loopt van 5.000,00 euro tot 350.000.000,- euro.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hallo allemaal, ik ben super enthousiast vandaag. Ik zag opmerkingen van mensen die al een lening hadden ontvangen van Sabinhelps@gmail.com en toen besloot ik me aan te melden op basis van hun aanbevelingen. Een paar uur geleden bevestigde ik in totaal 10.000 euro die ik van mijn eigen bankrekening had opgevraagd. Dit is echt geweldig nieuws en ik raad iedereen die een echte lening nodig heeft aan om een aanvraag in te dienen via e-mail: sabinhelps@gmail.com of whatsapp haar op +1 (689) 247-6462

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Heeft u een spoedlening nodig om uw schuld af te lossen of een eigen vermogen om uw bedrijf te verbeteren? Ben je afgewezen door banken en andere financiële instellingen? Heeft u een lening consolidatie of een hypotheek nodig? Zoek niet verder, want we zijn hier om al uw financiële problemen achter ons te laten. Neem contact met ons op via e-mail: {larrybright424@gmail.com We bieden leningen aan geïnteresseerden tegen een redelijke rente van 2%. Het assortiment loopt van 5.000,00 euro tot 100.000.000,- euro.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Bent u op zoek geweest naar financieringsopties voor uw nieuwe huisaankoop, bouw, onroerendgoedlening, herfinanciering, schuldconsolidatie, persoonlijke of zakelijke doeleinden? Welkom in de toekomst! Financiering gemakkelijk gemaakt bij ons. Neem contact met ons op aangezien we onze financiële dienst aanbieden tegen een lage en betaalbare rente van 3% voor lange en korte leentermijnen, met 100% garantielening. Geïnteresseerde aanvragers moeten contact met ons opnemen voor verdere procedures voor het verwerven van leningen via: joshuabenloancompany@aol.com

  BeantwoordenVerwijderen
 17. We bieden allerlei soorten leningen en financiële diensten aan. Onze leningen variëren van bedrijven tot persoonlijke leningen of lange of korte termijnen met gunstige rentetarieven (2%). Ons leenproces is zeer snel en betrouwbaar met garanties. Voor meer informatie over onze diensten, bezoek ons op onze e-mail; { pedrosalvador346@gmail.com} laat ons weten hoeveel lening u nodig heeft en hoe lang u wilt lenen. We hopen van u te horen. U kunt een bericht sturen naar het e-mailadres
  onderstaand. { pedrosalvador346@gmail.com}

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Heb je een lening nodig? particuliere lening? Zakelijke leningen? Hypotheek? Landbouw- en projectfinanciering? Wij bieden alle soorten leningen aan tegen 2% rente! Neem contact met ons op via e-mail: dakany.endre@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Goedendag allemaal, mijn naam is Ruth, ik kom uit België, ik heb zojuist mijn kerstlening ontvangen van dit bedrijf genaamd Patricia Kingsman leningbedrijf en ze zijn legitiem als je een legitieme lening nodig hebt zonder bedrogen te worden, dit is het juiste bedrijf om contact op te nemen. e-mail patriciakingsman.loans2016@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Regeert iedereen dat mijn naam Kojonka Moe is en ik kom uit Nederland Ik heb gehoord dat mensen getuigen over dit bedrijf genaamd Patricia Kingsman en dit is mijn eerste aanvraag voor een lening online Ik was bang om een ​​online lening aan te vragen vanwege de zwendel die ik zie op het internet maar nadat ik zoveel getuigenissen had gelezen over dit bedrijf, besloot ik het eens te proberen en een lening aan te vragen bij dit bedrijf, genaamd Patricia Kingsman, leningbedrijf, ik had geld nodig en ik had een lening van 120.000,00 euro nodig. Dus solliciteerde ik en kreeg ik te horen wat ik moest doen. Ik was bang, maar ik gaf het bedrijf de kans om me te helpen en ze verzekerden me dat ik in minder dan 8 uur tijd mijn lening op mijn rekening zou ontvangen. Ik heb nooit geloofd maar ik wachtte in minder dan 8 uur tijd kreeg ik een telefoontje van mijn bank dat een bedrag van 120.000,00 Euro werd bijgeschreven op mijn account en onmiddellijk belde mijn bank mij ik heb contact opgenomen met het bedrijf en laat hen weten dat ik mijn heb ontvangen lening en vandaag ben ik blij. Dus als je mijn bericht tegenkomt en je leest het en je hebt een legitieme lening nodig van dit bedrijf en wees gerust, dat je blij zult zijn met dit bedrijf. Ik geloof dat dit bedrijf door God is gestuurd en ik bid dat ze het laatst zullen blijven helpen. . Neem contact op met dit bedrijf via e-mailadres patriciakingsman.loans2016@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Hallo, ik wil dit medium graag gebruiken om een leningmaatschappij met u te delen die mij helpt een commerciële lening te krijgen met begrijpelijke voorwaarden. ze bieden alle soorten leningen aan.
  E-mail contact: infomichealfinanceltd@gmail.com
  of WhatsApp +14699724809.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Bent u op zoek naar financieringsmogelijkheden voor uw nieuwe woningaankoop, bouw, vastgoedlening, herfinanciering, schuldconsolidatie, persoonlijk of zakelijk doel? Welkom in de toekomst! Financiering gemakkelijk bij ons. Neem contact met ons op, want wij bieden onze financiële service aan tegen een lage en betaalbare rente van 3% voor lange en korte leentermijnen, met 100% garantielening. Geïnteresseerde aanvragers moeten contact met ons opnemen voor verdere procedures voor het verwerven van leningen via: joshuabenloancompany@aol.com

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wilt u een lening afsluiten en weet u niet waar u een echte lening kunt krijgen?
  Wilt u een bedrijf starten, maar beschikt u niet over kapitaal?
  Wilt u om welke reden dan ook een lening aanvragen?
  Kerstlening nodig?

  Er is eindelijk hoop omdat Elena Nino snelle en betrouwbare leningen verstrekt, hun service 100% oprecht is en garandeert dat u de lening ontvangt wanneer u zich aanmeldt. Stuur vandaag nog een e-mail en keur deze goed op elenanino0007@gmail.com

  Bedankt en God zegene u
  VERTROUWEN
  Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Mijn naam is mevrouw Patricia Kingsman, we zijn een nieuwe legitieme leningverstrekker van 2024 en we helpen graag elke instantie die financiële hulp nodig heeft. We bieden vanaf $ 500.000,00 en $ 5.000.000,00 en we geven ook leningen uit in euro's daarboven, dus als je hulp nodig hebt, stuur dan zo vriendelijk stuur ons een e-mail op:patriciakingsman.loans2016@gmail.com zodat uw leningtransactie kan plaatsvinden. U bent binnen 8 uur bij uw lening. Het is een snelle overdracht en veilig zonder enige vertraging. Dus e-mail:patriciakingsman.loans2016@gmail.com als u geïnteresseerd bent

  E-mail:patriciakingsman.loans2016@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Hallo allemaal, mijn naam is Claudette Hunders, ik kom uit België. Ik heb zojuist mijn lening ontvangen van de leningmaatschappij van mevrouw Patricia Kingsman. Ze zijn een nieuwe legitieme leningmaatschappij van 2024 en het is niet lang geleden dat ik mijn lening van hen heb ontvangen. Ik heb vandaag mijn lening van hen gekregen en nu ik dit bericht plaats, ben ik erg blij dat dit bedrijf echt geweldig is, dus iedereen die een lening nodig heeft, neem contact op met dit bedrijf, ze zijn echt geweldig daar e-mail is patriciakingsman.loans2016@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Hallo iedereen. Mijn naam is Christine Van Wittenberghe, ik kom uit België. Ik zag mensen getuigen over dit bedrijf genaamd Patricia Kingsman leningmaatschappij en het is maar goed dat ik ook drie keer het slachtoffer was van oplichting totdat ik dit bedrijf vond genaamd Patricia Kingsman leningmaatschappij God verdraag mij wees er getuige van dat dit bedrijf echt en legitiem is. Ik ben een alleenstaande moeder van 3 kinderen en ik werk op 2 plaatsen om meer geld te verdienen voor mij en mijn kinderen. Dit bedrijf heeft me geholpen nadat ik hen had uitgelegd dat het bedrijf me vertelde dat ik me geen zorgen hoefde te maken dat ik ging Om mijn lening veilig te ontvangen was ik bang omdat ik werd bedrogen voordat ik dacht dat mij hetzelfde zou overkomen, maar ik zei tegen mezelf: God weet het het beste. Het bedrijf vertelde me dat het 8 uur was om een lening te ontvangen en ik dacht er 8 uur te snel over na. Ik zei oké, het geleende bedrag waar ik naar op zoek was, was 350.000,00 euro en nadat ik dat had gedaan, vroeg het bedrijf me om te doen en ik stuurde mijn vereiste informatie Ik ontving mijn lening binnen 8 uur, zoals vermeld. Toen ik mijn lening ontving, zei ik tegen mezelf: God is degene die ervoor heeft gezorgd dat ik dit bedrijf heb gevonden en ik heb dit bedrijf al voorgesteld aan 1 van mijn vrienden die ook hulp nodig heeft, dus iedereen hier of waar dan ook, je ziet dit bericht als je een echte nodig hebt lening dit is het enige bedrijf dat kan helpen zonder enige twijfel of falen. Ik ben elke dag gelukkig vanwege dit bedrijf en God, ik bid God dat mevrouw Patricia Kingsman de laatste in deze wereld mag zijn, zodat ze mensen in nood kan blijven helpen. Ik heb contact opgenomen met dit bedrijf via e-mail: patriciakimgsman.loans2016@gmail.com. Bedankt aan iedereen die mijn bericht en post leest.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Hallo, Mijn naam is Claudia Klein, ik ben financieel medewerker, ik geef leningen en andere financiële diensten en ik vertegenwoordig Spotcap Global Financial Services.

  Spotcap Global Financial services is een uitgebreide en betrouwbare leningmaatschappij en wij bieden allerlei financiële diensten aan, zoals; Persoonlijke lening, zakelijke lening, hypotheeklening en nog veel meer. Als u dringend behoefte heeft aan leendiensten, raad ik u aan contact op te nemen met mijn kantoor via ( spotcapglobalservices@gmail.com | of een sms te sturen op WhatsApp via: +31642117819 ) en binnen 24 uur een lening op uw rekening te hebben, omdat wij bieden uitstekende leendiensten over de hele wereld.

  Wij bieden zowel langlopende als kortlopende leningen, gedekte en ongedekte leningen en daarnaast kunt u tot 15 miljoen euro lenen tegen een rentepercentage van 3% op jaarbasis met een terugbetalingsperiode van 1 tot 30 jaar. Mijn bedrijf helpt u verschillende doelen te bereiken met een breed scala aan leningproducten.

  Ik erken het feit dat het verkrijgen van een legitieme lening altijd een groot probleem is geweest. Voor individuen die een financieel probleem hebben en daar een oplossing voor nodig hebben, vinden veel mensen het zo moeilijk om een aandelenlening te krijgen van hun lokale banken of andere financiële instellingen vanwege hoge rente, onvoldoende onderpand, schuld/inkomensratio, lage kredietscore of andere redenen

  Geen wachttijden of stressvolle bankbezoeken meer. Onze service is 24/7 beschikbaar - u kunt een lening krijgen en uw transacties voltooien waar en wanneer u maar wilt

  Wij bieden 24 uur per dag leendiensten van wereldklasse. Voor vragen / vragen? - Stuur een e-mail naar ( spotcapglobalservices@gmail.com | of stuur een sms op WhatsApp via: +31642117819 ) & ontvang direct een reactie

  Uw familie, vrienden en collega's hoeven niet te weten dat u weinig geld heeft. Schrijf ons gewoon en u ontvangt een lening.

  Jouw financiële vrijheid ligt in jouw handen!!

  BeantwoordenVerwijderen